Головна Новини Оборона 2022 У Малині на Житомирщині російська ракета влучила в дитячий садок
commentss НОВИНИ Всі новини

У Малині на Житомирщині російська ракета влучила в дитячий садок

Загиблих та поранених немає

14 березня 2022, 16:36 comments1063
Поділіться публікацією:

Уламки російської ракети влучили в приміщення дитячого садка та в декілька приватних житлових будинків у місті Малині, пошкодивши їх. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на дані МВС України.

У Малині на Житомирщині російська ракета влучила в дитячий садок

Обстріл Житомирщини - фото з відкритих джерел

Повідомлення про влучення російської ракети надійшло до відділення поліції №1 у місті Малин 13 березня близько 15 години. За інформацією, наданою МВС України, обійшлося без поранених і загиблих.

Також МВС України повідомляє, що 13 березня ввечері поблизу села Щенієва Черняхівської громади було також зафіксовано результати авіаобстрілу. 

Загалом протягом 13 березня до житомирської поліції надійшло майже 700 повідомлень від жителів. Правоохоронні органи виїжджали до місць подій.

Повідомляється, що поліція Житомирської області зафіксувала наслідки обстрілів у Брусилівській, Малинській та Черняхівській територіальних громадах.

Як повідомляли раніше "Коментарі", в уряді Ізраїлю заявляють, що приєднаються до антиросійських санкцій. Представник Ізраїля запевнив, що його країна "не стане шляхом для обходу санкцій, які Захід ввів щодо Росії". Також дипломат наголосив, що провів робочу зустріч зі міністром МЗС Словаччини. Під час зустрічі сторони обговорили продовження нашої співпраці на переході Вишнє Нємецьке між Україною та Словаччиною. 

Також "Коментарі" писали, що міністр фінансів Німеччини закликав до посилення санкцій проти агресора. Міністр фінансів Німеччини Крістіан Лінднер заявив, що тиск на президента Росії слід посилити до максимуму, щоб якомога швидше припинити війну в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини