Головна Новини Оборона 2022 У ході спецоперації СБУ взяла в полон 11 снайперів супротивника
commentss НОВИНИ Всі новини

У ході спецоперації СБУ взяла в полон 11 снайперів супротивника

Снайпери так званої ДНР обстрілювали позиції українських військ

6 травня 2022, 16:50 comments1154
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Служба безпеки України провела успішну спецоперацію у Харківській області. Про це повідомляється на офіційній сторінці СБУ у соціальній мережі Facebook.

У ході спецоперації СБУ взяла в полон 11 снайперів супротивника

СБУ. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, під час спеціальної операції, яку провела Служба безпеки України у Харківській області, вдалося взяти в полон 11 ворожих снайперів.

" Затримані входили до складу так званого "115 полку ДНР", який обстрілював українські позиції", — повідомили в СБУ.

Також зазначається, що з початку війни СБУ ліквідувала понад 140 ворожих ДРГ та викрила 4 тис. колаборантів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що в Bellingcat розповіли , хто в оточенні Путіна найбільше хоче його смерті. Христо Грозєв зазначив, що російські олігархи бачать, як Путін знищує Росію. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що у Кремлі розповіли, хто ще, окрім Росії, може зазіхнути на українські землі. За словами прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова, в останні місяці з Польщі надходить "відверто ворожа риторика". Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що у РНБО попередили громадян про небезпеку 8 та 9 травня: озвучено рекомендації. Окупанти не мають вагомих перемог на фронті, тому вони здатні посилити терор мирного населення. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що українці зможуть навчатися безкоштовно в одному з найпрестижніших університетів світу. Оксфорд підтримує українських вчених та пропонує стипендії на навчання. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини