Головна Новини Оборона 2022 У Херсоні окупанти відкрили вогонь за пожежниками
commentss НОВИНИ Всі новини

У Херсоні окупанти відкрили вогонь за пожежниками

Ворожий БТР почав стріляти по автоцистерні рятувальнику

1 березня 2022, 17:50
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Війська окупантів відкрили вогонь по співробітникам рятувальної служби. Про це повідомляється на офіційній сторінці ДСНС України.

У Херсоні окупанти відкрили вогонь за пожежниками

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Сьогодні, 1 березня, під час ліквідації загоряння у будівлі ТРЦ "Фабрика" (Херсон) у пожежників почали стріляти окупанти.

"Ворожий БТР почав стріляти по автоцистерні рятувальників. Шість рятувальників, які перебували в пожежній машині, були змушені залишити атаковане авто і знайшли укриття майже за кілометр від місця атаки в лікарні. На щастя, ніхто з хлопців не постраждав, а ворогам втрачати нічого — вони й так горітимуть у пеклі", — пишуть у ДСНС.

"Не шкодуйте їх, не пускайте сльозу, коли бачите як черговий полонений "визволитель" просить маму забрати його додому, бо він не знав, куди він ішов. Вони нас не шкодують! Ні наших дітей, ні жінок, ні батьків", — ДСНС.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що МОЗ повідомило, де можна отримати інформацію про аптеки з інсуліном.

Читайте також, що Італія вже готова не купувати газ у Росії. Італія неспроможна залежати від рішень однієї держави.

Сайт "Коментарі" писав про те, що Венедиктова розповіла, що чекає на Путіна і компанію за розв'язання війни проти України. Ірина Венедиктова записала відеозвернення до народу.

"Коментарі" повідомляли про те, що в Міноборони РФ розповіли по яких об'єктах у Києві готуються завдати ударів. Міноборони Росії заявило, що завдасть ударів по технологічним об'єктам СБУ та 72-го головного центру інформаційно-психологічних спецоперацій у Києві. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини