Головна Новини Оборона 2022 У Харкові снаряд влучив у людей, які стояли в черзі за продуктами
commentss НОВИНИ Всі новини

У Харкові снаряд влучив у людей, які стояли в черзі за продуктами

Снаряд влучив у магазин у П'ятихатках

6 березня 2022, 13:05 comments1679
Поділіться публікацією:

У селищі П'ятихатки на Харківщині 6 березня близько 12:00 російські окупанти влучили в людей, які стояли в черзі біля продовольчого магазину. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Суспільне.

У Харкові снаряд влучив у людей, які стояли в черзі за продуктами

Магазин, у який влучив снаряд російських окупантів - Суспільне

Як заявив Суспільному директор Центру екстреної меддопомоги Віктор Забашта, за попередніми даними — немає загиблих. Наразі ушпиталюють людей із травмами різного ступеню тяжкості.

На фото з місця, куди влучив снаряд, видно тіла людей і сліди крові. На фото видно вулицю Академіка Вальтера в П'ятихатках. Повідомляють, що цього ранку в селищі було чутно серію вибухів.

Як повідомляли раніше "Коментарі", на західних кордонах затримують чоловіків призовного віку, які намагаються втекти з території країни. Станом на 6 березня, затримано 74 повнолітніх чоловіків віком до 60 років. Затримання проводили українські прикордонники підрозділів "Яблунівка", "Хижа" і "Солотвино" Мукачівського, співробітники Тячівського РВП ГУНП у Закарпатській області, молдовські прикордонники.

Також "Коментарі" писали, що Сполучені Штати працюють з Польщею над можливістю надання винищувачів Україні та проводять консультації з іншими союзниками. Президент України Зеленський заявив союзникам, що Україні необхідні винищувачі для захисту своєї території. Таку допомогу можуть надати країни Східної Європи.

Читайте на порталі "Коментарі": прем'єр Британії заявив, що уряд розробив шість кроків для посилення тиску на агресора. Борис Джонсон закликав інших лідерів приєднатися до плану з шести пунктів у відповідь на вторгнення Росії в Україну, починаючи від гуманітарної підтримки і закінчуючи економічним тиском на Москву.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини