Головна Новини Оборона 2022 У Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію в районі "Азовсталі"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію в районі "Азовсталі"

Окупант продовжує блокування та спроби знищення українських підрозділів у Маріуполі

4 травня 2022, 18:48 comments1352
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про ситуацію на "Азовсталі", що у Маріуполі. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

У Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію в районі "Азовсталі"

ЗСУ

Так, за даними наших військових, окупант продовжує блокування та спроби знищення українських підрозділів у районі "Азовсталі". В окремих районах, за підтримки авіації, ворог відновив наступ із метою взяття під контроль території заводу, проте, як повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, успіху не має.

У Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію в районі ”Азовсталі” - фото 2

Скріншот: facebook.com/GeneralStaff.ua

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що росіяни прорвалися на Азовсталь у Маріуполі. Штурм заводу в заблокованому Маріуполі триває вже другу добу. Українські захисники міста не здаються, але зв'язок із бійцями "Азова" тепер втрачено. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що в Україні відкрили повідомлення Київ – Житомир Варшавською трасою (ВІДЕО). Відкрили рух мостом через річку Тетерів. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" писав про те, що в Міноборони розповіли, чому РФ не досягне успіху в Україні ні до 9 травня, ні після нього. Речник Міноборони Олександр Мотузяник вважає, що українські сили також зможуть утримати свої позиції на лінії оборони до 9 травня.

Читайте про це на нашому сайті. Також "Коментарі" повідомляли, що Норвегія надасть додаткову фінансову допомогу українським переселенцям. Виплачуватимуть по 2 тисячі 200 грн на кожного члена сім'ї протягом трьох місяців. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини