Головна Новини Оборона 2022 У Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію на Слов'янському напрямку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію на Слов'янському напрямку

Окупанти вели артилерійські обстріли по районах населених пунктів Нова Дмитрівка та Краснопілля

13 травня 2022, 18:43
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Генеральний штаб Збройних сил України опублікував оперативну інформацію щодо обстановки на Слов'янському напрямку станом на вечір 13 травня. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

У Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію на Слов'янському напрямку

ЗСУ

Як стало відомо, на Слов'янському напрямку противник основні зусилля зосереджував на наступі в районі населеного пункту Богородичне, проте успіху не мав.

Також окупанти вели артилерійські обстріли в районах населених пунктів Нова Дмитрівка та Краснопілля. Здійснив авіаудари по районах населених пунктів Долина та Адамівка.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що з липня Болгарія отримуватиме газ із Азербайджану. З 1 липня Болгарія отримуватиме газ з Азербайджану в повному обсязі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також, що російська загроза в Арктиці: навіщо НАТО зміцнює північні рубежі. Росія активніше інших країн показує свої амбіції домінувати в Арктиці і грає м'язами поблизу кордонів інших країн. Експерти проаналізували ситуацію для видання "Коментарі".Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що Японія ізолює Росії від сучасних технологій. Японія розширила реєстр товарів, який заборонено для імпорту в Росії. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що відбій фінляндизації: чому нові загрози РФ на адресу НАТО призведуть до ще більшої підтримки України. Загрози Кремля вже не змінять позиції НАТО та не зможуть залякати Захід. Докладно про це ви можете прочитати на нашому сайті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини