Головна Новини Оборона 2022 У Донецькій області ЗСУ вже втретє знищують колони супротивника в тому самому місці (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Донецькій області ЗСУ вже втретє знищують колони супротивника в тому самому місці (ВІДЕО)

Наші воїни героїчно захищають Україну від агресора

11 квітня 2022, 12:10 comments2601
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Донецькій області ЗСУ вже втретє знищують колони супротивника в тому самому місці (ВІДЕО)

ЗСУ

Українські воїни вкотре продемонстрували свою майстерність та розбили колону окупантів, які намагалися наступати на одному із напрямків у Донецькій області. Про це повідомляється на офіційній сторінці Сухопутних військ Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

На одному з напрямків на Донеччині ворог робить спроби перейти в наступ.

"Приказка: "Перша млинець комом" точно не про російських окупантів. Бо вони не здатні досягти результату і з 3 разу. А причина тому — їх безглуздість та професіоналізм українських воїнів, які тричі поспіль спалили колони техніки агресора", — передають СВ ВСУ .

Як передають Сухопутні війська ЗС України, цього разу нашим воїнам вдалося знищити щонайменше два танки супротивника та ще кілька одиниць було підбито.

На підтвердження своїх слів СВ ЗСУ опублікували відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що жертв в результаті обстрілу вокзалу могло бути в кілька разів більше: мер Краматорська розповів про ситуацію. Більшість пасажирів на пероні вокзалу Краматорська були переселенцями з інших населених пунктів.

Читайте також про те, що ЗСУ знищили ворожий склад із боєприпасами , який горів майже 3 години. Сергій Гайдай спростував інформацію, що розповсюджується окупантами, про нібито обстріл житлового сектора населеного пункту.

Сайт "Коментарі" повідомляв, що на "антиукраїнський" мітинг окупантів не прийшли люди з Нової Каховки. У Новій Каховці російські військові провалили організацію "антиукраїнського" мітингу.

Також "Коментарі" інформували про те, що викликав поліцію : колишній нардеп вчинив скандал через вручення повістки в армію (ВІДЕО). Борислав Береза вимагає від людей представитися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини