Головна Новини Оборона 2022 У Чернігові внаслідок ворожого авіанальоту загинули 47 людей
commentss НОВИНИ Всі новини

У Чернігові внаслідок ворожого авіанальоту загинули 47 людей

18 людей врятували

4 березня 2022, 12:31
Поділіться публікацією:

У Чернігові в результаті окупантського авіабомбардування загинули 47 людей. Таку заяву зробила Чернігівська обласна державна адміністрація на своїй сторінці у Фейсбуці. Про це повідомляє Укрінформ.

У Чернігові внаслідок ворожого авіанальоту загинули 47 людей

Чернігів - фото з відкритих джерел

“За уточненою інформацією медичних закладів, учора, 3 березня, внаслідок бомбардування російською авіацією на території Чернігова загинули 47 осіб: 38 чоловіків та 9 жінок”, — йдеться у повідомленні.

Врятувати вдалося 18 людей.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Британія вимагає провести екстренне засідання Радбезу ООН. В ООН мають розглянути ситуацію в Україні через загрозу ядерної небезпеки. Джонсон провів розмову з президентом України Володимиром Зеленським щодо важкої ситуації на Запорізькій АЕС. Обидва лідери погодилися, що Росія повинна негайно припинити атаку на електростанцію і дозволити безперешкодний доступ екстренних служб до електростанції.

Також "Коментарі" писали, що окупанти хочуть зробити в Маріуполі блокаду: зараз в цьому українському місті немає електрики, не працює водопровід та в будинках відсутнє теплопостачання. Так само тут немає продовольства, бо перекрито шляхи завозу  товарів продовольчої групи. В Маріуполі загарбники стріляли по двох мікрорайонах, влучили в гіпермаркет в передмісті і палили по лікарні. Тут зараз немає електро-, водо- і теплопостачання, перекрито маршрути доставки продуктів. Росіяни хочуть зробити місту  справжню військову блокаду, як нацисти  робили в Ленінграді.

Читайте на потрал "Коментарі": окупанти блокують "зелені коридори", щоб змушувати українців їхати в Росію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини