Головна Новини Оборона 2022 У Чернігові російські війська обстріляли людей, які стояли в черзі за хлібом: чимало загиблих
commentss НОВИНИ Всі новини

У Чернігові російські війська обстріляли людей, які стояли в черзі за хлібом: чимало загиблих

Повідомляється про як мінімум 10 загиблих

16 березня 2022, 15:24
Поділіться публікацією:

У Чернігові в спальному районі міста російські окупанти обстріляли людей, які стояли в черзі за хлібом. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на "Суспільне". 

У Чернігові російські війська обстріляли людей, які стояли в черзі за хлібом: чимало загиблих

Загиблі в результаті обстрілу в Чернігові - Суспільне Чернігів

Повідомляється, що обстріл людей в черзі російськими окупантами стався 16 березня вранці. Через обстріл загинуло як мінімум 10 мирних жителів Чернігова.

Як повідомляли раніше "Коментарі", цифрові паспорти повернулися в додаток "Дія". Зазначається, що цифровий паспорт у "Дії" можна використовувати в Україні так само, як і паперовий або пластиковий. У "Дії" наголошують, що з електронним паспортом можна проходити блокпости й показувати паспорт у застосунку поліції.

Також "Коментарі" писали, що 90% населення України може зіткнутися з бідністю в умовах тривалої війни. ПРООН співпрацює з київським урядом, щоб уникнути найгіршого сценарію краху економіки. 9 з 10 українців можуть зіткнутися з бідністю та надзвичайною економічною вразливістю, якщо війна затягнеться протягом наступного року, знищивши економічні досягнення за два десятиліття, повідомляє Програма розвитку ООН (ПРООН).

Читайте на порталі "Коментарі": українцям з 16 березня дозволили перетинати кордони Польщі, Словаччини, Угорщини та Молдови на приватних автомобілях без наявності в них полісів "Зелена карта". Страховий поліс дозволено придбати після перетину кордону в країні перебування. Польські страхові компанії ERGO, PZU та Warta надають поліси внутрішнього страхування цивільної відповідальності автовласників строком на 30 днів. Зв'язатися з агентами компаній українці можуть на прикордонних пунктах із польського боку кордону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини