Головна Новини Оборона 2022 У Bellingcat назвали найслабше місце армії РФ і попередили ворога про "несподіваність"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Bellingcat назвали найслабше місце армії РФ і попередили ворога про "несподіваність"

Bellingcat повідомляє, що «дірки» у постачанні російських військ в Україні будуть дедалі більшими

9 березня 2022, 12:32 comments2265
Поділіться публікацією:

У логістиці постачання для російської армії, що вторглася до України, є знаяні проблеми, і вони лише збільшуватимуться. Таку заяву зробив журналіст-розслідувач Христо Грозєв із Bellingcat в ефірі єдиного телемарафону українських телеканалів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на "Укрінформ".

У Bellingcat назвали найслабше місце армії РФ і попередили ворога про "несподіваність"

Христо Грозєв - фото з відкритих джерел

"Абсолютно згодний, що ресурси, які були перенесені на українську територію, не людські, а інвентарні – це включає бензин, ракети, амуніцію, були призначені для війни, яка б тривала 7-8 днів. Зараз є дуже реальна дірка у постачанні", — наголосив Грознєв.

Також журналіст додав, що ці проблеми ставатимуть лише більшими, адже доставити цистерни до місць розміщення російських військ, які розкидані по території України, майже неможливо. 

"Найслабша сторона російської армії – це логістика, це всі знали і зараз це бачимо наочно", — заявив Грознєв.

Водночас журналіст повідомляє, що найближчими днями можливі нові атаки РФ на міста України ракетами, однак окупанти отримають там "несподіванку".

"Я очікую, що все-таки будуть завтра або післязавтра нові спроби наявними засобами, менш далекобійними ракетами, які на 120-130 км можуть стріляти, спроба повторити по Сумах, Харкову, це видно з пересування військових частин. Але я очікую, що тут несподіванка буде", — додав журналіст.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Житомирська область знову постраждала від авіаударів: є загиблі. Від вибухів постраждало кілька житлових будинків у м. Малин, а також гуртожиток та завод "Ізоват" у Житомирі. Внаслідок авіаударів у Житомирській області загинуло 9 осіб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини