Головна Новини Оборона 2022 Тільки один вихід: окупанти переповідають один одному про величезні втрати
commentss НОВИНИ Всі новини

Тільки один вихід: окупанти переповідають один одному про величезні втрати

В армії агресора намагаються приховувати значні втрати в живій силі

6 травня 2022, 16:58
Поділіться публікацією:

Під час перехоплення розмов росіян між собою стало відомо про те, що вони деморалізовані й зазнають значних втрат, а їх командири боягузи. Про це повідомляють в Головному управління розвідки при Міністерстві оборони України.

Тільки один вихід: окупанти переповідають один одному про величезні втрати

Фото Генеральний штаб ЗСУ

Окупанти переповідають, що їх так відбивають ЗСУ, що з передової є "тільки один вихід – або 200-й, або 300-й". В розмовах вони усвідомлюють безвихідну ситуацію, в яку потрапили та прагнуть втікти геть з фронту, аби вціліти.

Росіянин розповідає дружині, що насправді командування бреше про втрати й та кількість легкопоранених, про яких писали соцмережі, це вбиті на фронті. Тож він прагне вибратися будь-яким способом й не страхається трибуналу, бо бачив як нещадно нищать українці окупантів. За його словами, командири не воюють, а лише дають нереальні завдання, а наступати вже практично майже нікому, говорить, що лишилося близько 50 осіб з початкової кількості у 800.

"Я приїду, все розповім. Тут стільки людей занапастили. Командири жодного разу не воювали. Вони такі завдання ставлять… Нас вже немає майже. Можливо 50 людей з 800. Треба вибиратися звідси. Бо тут тільки один вихід – або 200-й, або 300-й", — розповів окупант дружині.

Розвідники нагадали, що для збереження життя військовим окупаційної армії краще здатися в полон ЗСУ.

Як повідомляв портал "Коментарі", думки в Кремлі щодо українських територій розділилися. Путін не знає, що робити з окупованими територіями та чекає тактичних перемог своєї армії на сході. Наразі він відправив до Маріуполя представника Сергія Кірієнка, заступника керівника адміністрації президента з інспекцією, щоб розуміти, що там відбувається. Схоже, що вже не довіряє Дмитру Козаку та колишній команді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/DIUkraine
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини