Головна Новини Оборона 2022 Територія пекла: голова ОДА повідомив про ситуацію в Сумській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Територія пекла: голова ОДА повідомив про ситуацію в Сумській області

Голова Сумської облдержадміністрації розповів про ситуацію на Сумщині

3 березня 2022, 20:51 comments1577
Поділіться публікацією:

В Охтирці на Сумщині немає опалення й електроенергії, також російські війська бомбардують Суми. Таку заяву зробив голова Сумської ОДА Дмитро Живицький у своєму Telegram-каналі. 

Територія пекла: голова ОДА повідомив про ситуацію в Сумській області

Охтирка після обстрілів - фото з відкритих джерел

"В принципі, вся Сумська область зараз – територія пекла, яку нищівно бомблять російські війська. Бомбардування міста Суми почалось близько 18:00", — заявив Дмитро Живицький.

За словами Живицького, Охтирка нині без тепла. Наразі думають, як вивезти людей з міста, адже, як повідомляє голова Сумської ОДА, через добу багатоквартирні будинки перетворяться на холодну кам’яну пастку без води, світла та електроенергії.

Також Живицький заявив, що вже кілька днів працюють над організацією евакуації з території Сумської області. Зокрема зараз бомблять Недригайлів, Боромлю, Бездрик, Лебедин, знищуючи мирне населення.

"Це вже не Путін. Путін – божевільний карлик. А сьогодні прості росіяни вбивають наших дітей, людей похилого віку. Просто нищать нашу країну. Без жодної причини", — написав Живицький на своєму каналі.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Британія звинувачує Росію в розміщенні в Україні надзвичайно руйнівних "вакуумних бомб". Українська влада та правозахисні групи також звинувачують Росію у використанні термобаричної зброї. Деякі військові експерти стверджують, що на відеозаписах помітно, як російська військова техніка, яка може запустити таку зброю, заходить на територію України.

Також "Коментарі" писали, що генпрокурор розповіла про міжнародну коаліцію заради правосуддя проти агресії РФ. Ірина Венедіктова говорить, що вже дві європейські країни розпочали власні кримінальні провадження щодо вторгнення Росії до України. До коаліції на правовому фронті приєдналися Польща та Литва.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/Zhyvytskyy
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини