Головна Новини Оборона 2022 Танк Нацгвардії одним пострілом розгромив БМП росіян на Луганщині (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Танк Нацгвардії одним пострілом розгромив БМП росіян на Луганщині (ВІДЕО)

Українські захисники продовжують тримати оборону на Луганщині

18 квітня 2022, 16:31
Поділіться публікацією:

Танкісти Бригади швидкого реагування НГУ в результаті одного пострілу ліквідували бойову машину піхоти росіян на Луганщині. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробила Бригада швидкого реагування Національної гвардії України на своїй сторінці у Фейсбуці.

Танк Нацгвардії одним пострілом розгромив БМП росіян на Луганщині (ВІДЕО)

Момент знищення російської техніки - Бригада швидкого реагування Національної гвардії України

Як повідомляють нацгвардійці, бій відбувався в одному з міст Луганської області, яке знищене через постійні атаки й обстріли російських окупантів.

Незважаючи на це, українські військові й надалі чинять опір і демонструють свою майстерність. БМП ворога була знищена влучним пострілом ЗСУ через зруйновану російською армією будівлю. Снаряд влучив у російську техніку навіть не зачепивши вцілілі стіни зруйнованої будівлі.

"Зруйноване постійними авіаударами та обстрілами артилерії ворога місто на Луганщині. Наші воїни палять ворожу техніку нереальними зусиллями. Виглядає епічно. Перемога буде за нами", — йдеться в повідомленні Національної гвардії України.

Як повідомляли раніше "Коментарі", окупанти зайшли до Кремінної на Луганщині – вже відомо про перший розстріл цивільних. На Кремінній Луганської області російські окупанти розстріляли цивільний автомобіль. Відомо, що на місці загинуло чотири особи. Ще одна отримала поранення. Сергій Гайдай звернувся до мешканців Кремінної не наражати на ризик своє життя, як і життя своїх близьких. Постійно перебувати в укритті та вже не намагатися самостійно покинуть населений пункт.

Читайте на порталі "Коментарі": у ГУР назвали дві причини, навіщо Путін наказав обстрілювати територію РФ. Українська сторона не може коментувати домисли про свою причетність до обстрілу на території РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини