Головна Новини Оборона 2022 Стали відомі втрати Нацгвардії з початку війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Стали відомі втрати Нацгвардії з початку війни

У Нацгвардії вперше назвали втрати від початку війни

11 травня 2022, 18:43 comments1780
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Начальник оперативного управління штабу управління Нацгвардії Олексій Надточий озвучив втрату відомства за час війни. Про це він сказав під час спеціального брифінгу офіційних представників Сил оборони України.

Стали відомі втрати Нацгвардії з початку війни

Фото з відкритих джерел

Так, за словами Олексія Надточия, Національна гвардія України під час бойових дій втратила 501 бійця, а ще 1697 військовослужбовців зазнали поранень.

"На жаль, під час виконання завдань у цей період втрати особового складу Національної гвардії становлять санітарними 1687 військовослужбовців, безповоротними – 501 військовослужбовець", – повідомив Надточий.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що Лепс приїхав на Донбас : виступатиме перед окупантами (ВІДЕО). Лепс приїхав, щоб підтримати окупантів Росії, які нищать Україну. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що в Міноборони назвали терміни, коли ЗСУ можуть перейти від оборони до наступу . На Україну чекають кілька дуже складних тижнів або навіть місяців. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що ціни на мідь наближаються до 8-місячного мінімуму. Вартість цього кольору металу демонструє найнижчий рівень з 1 вересня 2021 року. Читайте про це докладно у нашому матеріалі.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Росія готується до анексії півдня України: навіщо агресор озвучує свої плани — як завадити цьому. У Кремлі ніколи не приховували, що один Крим їх не цікавить, їм потрібен весь південь України. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини