Головна Новини Оборона 2022 ССО ЗСУ вперше показали, як знищують окупантів за допомогою дронів-камікадзе (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ССО ЗСУ вперше показали, як знищують окупантів за допомогою дронів-камікадзе (ВІДЕО)

Захисники України показали, як використовують дрони-камікадзе проти окупантів

24 травня 2022, 10:45 comments1521
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








Українські воїни продовжують героїчно боротися з противником та знищувати його живу силу та техніку. Про це повідомляється на офіційній сторінці Сил спеціальних операцій Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

ССО ЗСУ вперше показали, як знищують окупантів за допомогою дронів-камікадзе (ВІДЕО)

ЗСУ

Захисники України показали, як використовують дрони-камікадзе проти окупантів.

"Оператори ССО України розвинули навички з володіння ще одним видом новітнього озброєння. Прикладом цього є чергове знищення ворожого танка разом із живою силою супротивника", — повідомляє СЗГ ЗСУ.

Як повідомляють наші військові, солдати ворога розпивали спиртне, сидячи на броні свого танка.

"Втім, звичне для росіян заняття було раптово перервано несподіваною атакою з повітря. Сучасний безпілотник-камікадзе, оснащений потужною вибухівкою, влетів прямо в танк, завдавши противнику непоправні втрати", — зазначають наші воїни.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що росіяни влаштували "бійню": Зеленський розповів, чому найближчі тижні будуть дуже складними. Президент Володимир Зеленський прогнозує, що найближчими тижнями війни будуть складними.

Читайте також про те, що наказав обстрілювати Харківщину: окупанта, який народився в Україні, притягнуть до відповідальності . окупант надав злочинний наказ застосувати важку вогнеметну систему залпового вогню ТОС-1 "Буратіно" у напрямі житлових масивів.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що окупанти жорстоко ґвалтують дітей на Херсонщині: троє хлопчиків померли від травм. Трирічного хлопчика на очах у матері зґвалтували два рашисти, від отриманих травм дитина померла.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що світ італійською: чим закінчиться заморожування конфлікту – до чого ЄС починає підштовхувати Україну. Італійський уряд розробив "план світу в чотири етапи", щоб зупинити повномасштабну війну, але не закінчити її.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини