Спалахнув, як сірник: українські військові знищили танк окупантів (ВІДЕО)

Українські військові дають гідну відсіч ворогові

Українські військові дають гідну відсіч ворогові та продовжують знищувати військову техніку окупантів. Про це повідомляється на офіційній сторінці Сухопутних військ ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

Наші захисники опублікували відео, на якому можна побачити кадри з безпілотника, які зняли знищення російського танка. У СВ ЗСУ зазначають, що можна нескінченно дивитися на три речі: на вогонь, на воду та на те, як горить танк окупантів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що українські військові у небі над Житомиром знищили ворожу ракету . Також над Радомишлем на незначній висоті пролетів надзвуковий літак. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте на сайт "Коментарі" про зустріч Кулеби з Лавровим : які очікування України від переговорів із російським міністром. Глава українського МЗС розповів про очікування від зустрічі з Лавровим. Докладно про це читайте у нашій статті.

Видання "Коментарі" писало про санкції проти Росії та кінець путінського режиму: що відбувається і чого чекати далі. Що буде з Росією найближчим часом через санкції. РФ стала найбільш підсканкційною країною у світі. І це явно не кінець економічних ударів, які буде завдано по агресору. Докладніше про це читайте на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що санкції з РФ не буде знято до виведення її військ з усієї території України: британський парламентарій. Глава МЗС РФ Сергій Лавров заявив, що розраховує на послаблення санкцій проти Росії. Читайте докладно про це у нашій статті.