Головна Новини Оборона 2022 У Міноборони розповіли, скільки Україні коштуватиме ракетна програма
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони розповіли, скільки Україні коштуватиме ракетна програма

Наразі ракетна програма перебуває на затвердженні в РНБО

3 лютого 2022, 15:22
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На затвердженні у Раді національної безпеки та оборони України (РНБО) знаходиться ракетна програма, яка передбачає орієнтовне фінансування на 10 років 250 млрд. гривень. Про це повідомляє кореспондент.

У Міноборони розповіли, скільки Україні коштуватиме ракетна програма

Олексій Резніков. Фото з відкритих джерел

Сьогодні, 3 лютого, під час брифінгу міністр оборони повідомив, що в Україні триває системна робота щодо розвитку власних потужностей у розвитку протиповітряної та протиракетної оборони.

"У нас є наші відмінні підприємства: і КБ Луч, і Південний, і Іскра, і МоторСіч. Я сподіваюся, що систему ППО, ПРО все-таки переважно ми матимемо українську", — сказав Олексій Резніков.

За його словами, Україна спілкується з усіма країнами, які мають системи ППО.

"У нас є свої українські ППО. Звичайно, вони не ідеальні. Для цього розроблено і вже на затвердженні в РНБО знаходиться ракетна програма на 10 років, вона підготовлена Міністерством оборони разом зі Збройними силами, вона передбачає орієнтовне фінансування на 10 років 250 млрд грн", – розповів міністр оборони.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, як зимова буря призвела до дипломатичного конфлікту між двома державами. 12 людей знайшли замороженими на смерть, що спричинило дипломатичний конфлікт між Туреччиною та Грецією.

Сайт "Коментарі" писав про те, що Нардеп Трухін заявив про готовність скласти мандат, якщо цього вимагатимуть команда та ситуація. Парламентарій наголосив, що протягом останніх п'яти місяців він повною мірою співпрацював із правоохоронцями.

Читайте також про те, що мериканський адвокат озвучив шокуючі дані про наслідки вакцинації проти COVID-19. Правозахисник має намір звернутися до суду із отриманими даними.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини