Головна Новини Оборона 2022 Російські військові повністю зайняли будівлю Херсонської облдержадміністрації – голова ОВА
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські військові повністю зайняли будівлю Херсонської облдержадміністрації – голова ОВА

Голова ОВА наголосив, що попри напружену ситуацію робота триває

3 березня 2022, 14:02
Поділіться публікацією:

Голова Херсонської обласної військової адміністрації Геннадій Лагута заявив, що російські війська повністю захопили будівлю Херсонської ОДА. Таку заяву Лагута зробив у своєму Telegram-каналі.

Російські військові повністю зайняли будівлю Херсонської облдержадміністрації – голова ОВА

Херсонська ОДА - фото з відкритих джерел

"Рашисти повністю зайняли будівлю Херсонської обласної державної адміністрації. Але ми не залишили виконання своїх обов'язків", — написав Лагута на каналі.

Лагута також наголосив, що обласний оперативний штаб, який він очолює, продовжує працювати й вирішує всі питання щодо допомоги жителям Херсонської області. Лагута повідомив, що наразі чекають на гуманітарну допомогу.

"Будь ласка, не вірте фейкам та не панікуйте. Ми працюємо відповідно до регламенту роботи оперативного штабу", — заявив голова Херсонської обласної військової адміністрації Геннадій Лагута.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у РНБО спростували черговий фейк Кремля про ЗСУ та "живий щит" із іноземців. Ворожа пропаганда повідомляє, що президент РФ Путін зробив заяву, що окупанти "делают все возможное, чтобы обеспечить возвращение индийских студентов из Харькова на родину", бо вони "взяты в заложники украинскими силовиками, которые используют их как живой щит". 

Також "Коментарі" повідомляли, що Укрзалізниця надала ЗСУ вагони-рефрижератори для вивезення тіл росіян. Укрзалізниця повідомляє, що нині вагони вже знаходяться на залізничних станціях і очікують на повне навантаження. Окрім цього, за інформацією Укрзалізниці, зараз відпрацьовуєються регламент руху таких вагонів, враховуючи санітарну відстань від інших поїздів та населених пунктів.

Читайте на порталі "Коментарі": у Кремлі злякалися кадрів війни в Україні: вимагають від Google припинити показ у РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини