Головна Новини Оборона 2022 Російські окупанти скинули бомбу на драмтеатр у Маріуполі: там ховалися сотні мирних жителів
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські окупанти скинули бомбу на драмтеатр у Маріуполі: там ховалися сотні мирних жителів

Окупанти знищили Драматичний театр у Маріуполі

16 березня 2022, 20:21
Поділіться публікацією:

Російські загарбники знищил Драматичний театр у центрі Маріуполя. Ворожий літак скинув бомбу на будівлю, що стала сховищем для сотень мирних жителів Маріуполя. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву Маріупольської міської ради в Телеграмі.

Російські окупанти скинули бомбу на драмтеатр у Маріуполі: там ховалися сотні мирних жителів

Наслідки бомбардування Драматичного театру в Маріуполі

За інформацією міської ради, наразі оцінити масштаб цього жахливого вчинку російських окупантів поки що неможливо, адже в місті досі тривають обстріли спальних районів. Відомо, що в результаті бомбардування була зруйнована центральна частина Драматичного театру, а уламки перекрили вхід до сховища. Наразі дані щодо потсраждалих ще уточнюються.

"Неможливо підібрати слова, якими можна було б описати рівень жорстокості та цинізму, з яким російські окупанти знищують мирне населення українського міста біля моря. У прицілі ворога залишаються жінки, діти, люди похилого віку. Це абсолютно беззбройні мирні люди. Очевидно, що єдиною метою російської армії є геноцид українського народу. Скільки б не минуло часу ми ніколи не пробачимо жодної жертви, жодної краплі крові, пролитої через цю божевільну війну. Ми ніколи не пробачимо та ніколи не забудемо", — йдеться в повідомленні Маріупольської міської ради.

Як повідомляли раніше "Коментарі", українцям з 16 березня дозволили перетинати кордони Польщі, Словаччини, Угорщини та Молдови на приватних автомобілях без наявності в них полісів "Зелена карта". Страховий поліс дозволено придбати після перетину кордону в країні перебування. Польські страхові компанії ERGO, PZU та Warta надають поліси внутрішнього страхування цивільної відповідальності автовласників строком на 30 днів. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: t.me/mariupolrada /8880
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини