Головна Новини Оборона 2022 Російські окупанти почали наступ на Донбасі: Генштаб повідомив подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські окупанти почали наступ на Донбасі: Генштаб повідомив подробиці

На Донбасі окупанти розпочинають наступальну операцію

18 квітня 2022, 20:36
Поділіться публікацією:

На Донбасі зафіксовані ознаки того, що російські війська розпочали наступальну операцію. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив Генеральний штаб Збройних сил України на сторінці у Фейсбуці.

Російські окупанти почали наступ на Донбасі: Генштаб повідомив подробиці

Знищена військова техніка - Генштаб ЗСУ

Окупанти продовжують завдавати ударів по об’єктах промислової та цивільної інфраструктури. РФ намагається встановити повний контроль над Донецькою та Луганською областями та втримати території, які захопила раніше.

"Фіксуються ознаки початку наступальної операції в Східній операційній зоні. У Слобожанському та Донецькому операційних районах агресор на окремих напрямках активізував наступальні та штурмові дії. На Волинському, Поліському та Сіверському напрямках суттєвих змін в діяльності військ противника не відзначено", — йдеться в повідомленні Генерального штабу Збройних сил України.

Як повідомляли раніше "Коментарі", розшук зниклих громадян в період війни: в Україні створюють нове відомство. Народні депутати ухвалили закон "Про внесення змін до Закону України "Про правовий статус осіб, зниклих безвісти" №7244.

Також "Коментарі" писали, що росіяни масово відмовляються воювати проти України: розвідка назвала причину. З військовими, які відмовляють воювати, "працюють" заступники командирів підрозділів з воєнно-політичної роботи та співробітники ФСБ.

Читайте на порталі "Коментарі": пропаганду ніхто не скасовував: окупанти в Генічеську встановили пам'ятник російському революціонеру. У тимчасово окупованому російськими загарбниками Генічеську Херсонської області окупанти разом із колаборантами встановили пам'ятник російському революціонеру Володимиру Леніну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини