Головна Новини Оборона 2022 Російська авіація обстріляла власних військових на Луганщині – ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська авіація обстріляла власних військових на Луганщині – ЗСУ

На території Луганщини російська авіація обстріляла власні позиції

16 березня 2022, 21:45 comments1704
Поділіться публікацією:

Росія використовує аеородроми на території Білорусі та Криму для  завдання ракетно-бомбових ударів по Україні. Під час бойових вильотів російська авіація завдає ударів і по власних позиціях. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву Генштабу ЗСУ.

Російська авіація обстріляла власних військових на Луганщині – ЗСУ

Знищена військова техніка - Генштаб ЗСУ

"15 березня російська авіація нанесла вогневе ураження по позиціях своїх військ поблизу населеного пункту Смолянинове", – йдеться в повідомленні Генштабу ЗСУ.

Як повідомляли раніше "Коментарі", українцям з 16 березня дозволили перетинати кордони Польщі, Словаччини, Угорщини та Молдови на приватних автомобілях без наявності в них полісів "Зелена карта". Страховий поліс дозволено придбати після перетину кордону в країні перебування. Польські страхові компанії ERGO, PZU та Warta надають поліси внутрішнього страхування цивільної відповідальності автовласників строком на 30 днів. Зв'язатися з агентами компаній українці можуть на прикордонних пунктах із польського боку кордону.

Також "Коментарі" писали, що цифрові паспорти повернулися в додаток "Дія". Зазначається, що цифровий паспорт у "Дії" можна використовувати в Україні так само, як і паперовий або пластиковий. У "Дії" наголошують, що з електронним паспортом можна проходити блокпости й показувати паспорт у застосунку поліції.

Читайте на порталі "Коментарі": 9 з 10 українців можуть зіткнутися з бідністю та надзвичайною економічною вразливістю, якщо війна затягнеться протягом наступного року, знищивши економічні досягнення за два десятиліття, повідомляє Програма розвитку ООН (ПРООН). Адміністратор ПРООН Ахім Штайнер заявив, що його агентство співпрацює з київським урядом, щоб уникнути найгіршого сценарію краху економіки. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини