Головна Новини Оборона 2022 Російська армія має пряму вказівку розстрілювати цивільних українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська армія має пряму вказівку розстрілювати цивільних українців

Такий же наказ на розстріл даний щодо російських військових

7 березня 2022, 19:49
Поділіться публікацією:

Російські військові отримали наказ розстрілювати мирне українське населення. Така ж вказівка щодо розстрілу дана стосовно російських військових, які відмовилися вбивати жінок і дітей. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на відео СБУ, де російський окупант розповідає, як його підстрелили свої ж.

Російська армія має пряму вказівку розстрілювати цивільних українців

Українські військові - фото з відкритих джерел

Як повідомляє полонений окупант, ще в перший день війни його колоні надійшов наказ оточити Харків, а всіх цивільних, що намагатимуться виїхати, розстріляти. Однак коли прибули українські військові і розпочався бій, росіяни спробували допомогти пораненій жінці.

Інші військові не оцінили цей крок і відкрили вогонь по своїм. Російські військові вбили жінку та офіцера, і ще одному солдату поранили ноги. Полонений окупант розповідає, що зилишився живим лише тому, що його врятувала дочка вбитої українки.

"Тепер він – важливий свідок звірств загарбників, які документуються слідчими СБУ і будуть передані в суд!", — повідомляють українські військові.

Як повідомляли раніше "Коментарі",  декілька держав проти того, щоб надати цього тижня Україні статус країни-кандидата на вступ до ЄС. Держави прагнуть, щоб Єврокомісія спочатку надала оцінку готовності України до процесу набуття членства в ЄС, перш ніж буде ухвалено рішення. Як повідомив один із дипломатів, ці країни бажають зосередитися насамперед на наданні підтримки Україні та зупиненні війни, а не на запуску процесу, який може тривати десятиліття.

Також "Коментарі" писали, що ООН оновила статистику жертв війни в Україні: організація повідомила, скільки було вбито цивільних.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини