Головна Новини Оборона 2022 Росіяни ремонтують списану техніку: що розповіли в розвідці
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни ремонтують списану техніку: що розповіли в розвідці

В росії знімають зі зберігання радянські ракетні системи для обстрілу українських міст

21 квітня 2022, 11:21
Поділіться публікацією:

Росіяни ремонтують та розконсервовують застарілу радянську військову техніку. Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки при Міністерстві оборони.

Росіяни ремонтують списану техніку: що розповіли в розвідці

Фото Генеральний штаб ЗСУ

Військове керівництво росії дало наказ використовувати радянську військову техніку зі складів, де вона зберігається з 1970-х, для поповнення арсеналу та забезпечення частин ракетними системами та артилерією.

Відомо, яке озброєння та звідки направляють в Україну: 18 одиниць САУ “Мста-С” з Приморського краю, 28 САУ “Акація” з Омська; 15 САУ “Мста-С”, 5 САУ “Акація”, 20 САУ “Гвоздика” — зі Свердловської області до бази зберігання в Новочеркаську; 15 РСЗВ “Ураган” та 11 ТРК “Точка-У” — з Іркутської області. В Московській області в ешелоні везуть 6 РСЗВ “Град”; 8 РСЗВ “Ураган” та 7 ТЗМ РСЗВ “Ураган” з арсеналів Західного військового округу. Крім того, окупанти ремонтують техніку, яка знята зі зберігання 239 центру забезпечення мобілізаційного розгортання для відправки на фронт.

Як повідомляв портал "Коментарі", Олексій Арестович спрогнозував фінал битви на сході та пояснив тактику окупантів. Первісне завдання військового керівництва росії щодо захоплення територій та виходу до Дніпра і Запоріжжя скоротилося в кілька разів. Тепер вони планують оточити Краматорськ, Славянськ, взяти Рубіжне, Попасну, Сєвєродонецьк, прорвати оборону в ізюмському напрямку.

Також ми писали, що військовий експерт Олег Жданов розповів, про ситуацію на фронтах та пояснив тактику ворога на півдні, на морі та в окупованій частині Молдови. За його словами, наразі фронт стабільний, різких змін станом на 20 квітня не відбулося. Десь ЗСУ маневрує, десь стоїть й відбиває атаки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/DIUkraine
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини