Головна Новини Оборона 2022 Росія заявляє про ядерну зброю і Третю світову війну: Україна відреагувала на погрози
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія заявляє про ядерну зброю і Третю світову війну: Україна відреагувала на погрози

Кулеба наголосив, що погрози означають відчуття окупантами поразки у війні

26 квітня 2022, 15:24
Поділіться публікацією:

Росія заявляє про Третю світову війну та ядерну зброю, бо відчуває свій програш у війні проти України. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба на своїй сторінці у Твіттері.

Росія заявляє про ядерну зброю і Третю світову війну: Україна відреагувала на погрози

Кулеба - фото з відкритих джерел

Кулеба заявив, що путін вже втрачає надію залякати світ й змусити міжнародних партнерів України не надавати допомогу. Саме тому кремль починає заявляти про "реальну" небезпеку Третьої світової війни.

Згідно з повідомленням Кулеби, погрози росії свідчать про те, що окупанти вже відчувають свою поразку у війні. 

Міністр закликав світ надати Україні ще більше допомоги, щоб ми змогли якомога швидше здобути перемогу. 

Як повідомяли раніше "Коментарі", окупанти вигадали нову причину для загроз Україні. Москва через ватажка так званої ДНР Дениса Пушиліна перейшла до нових загроз Україні. Тепер Україні загрожують посиленням агресії "з урахуванням того, що відбувається у Придністров'ї". Денис Пушилін вже вирішив озвучити плани щодо окупації нових територій України, а не лише всіх Донецької та Луганської областей, як повідомлялося ще раніше.   

Також "Коментарі" писали, що Ірина Верещук дала поради українцям і розповіла про свою роботу. В інтерв'ю Ранок з Україною віце-прем'єрка Ірина Верещук розповіла, що їй допомагає в роботі з обміну, відкриття коридорів для населення, де зараз її родина та дала поради українським жінкам.

Читайте на порталі "Коментарі": 36-та річниця Чорнобильської трагедії: загроза українським АЕС від окупантів досі зберігається. Над двома українськими атомними станціями пролетіли ракети, ЗАЕС досі під контролем окупантів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини