Головна Новини Оборона 2022 Росія заявила про відведення військ: збройні сили РФ повертаються на місця дислокації
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія заявила про відведення військ: збройні сили РФ повертаються на місця дислокації

Південний і Західний військові округи почали повертати війська до місць дислокації після навчань

15 лютого 2022, 11:03 comments2007
Поділіться публікацією:

Південний і Західний військові округи Росії повертають війська до місць дислокації після проведених військових навчань. Таку заяву 15 лютого зробив журналістам офіційний представник Міноборони РФ Ігор Конашенков. Про це повідомляють РИА “Новости”.

Росія заявила про відведення військ: збройні сили РФ повертаються на місця дислокації

Військові - фото з відкритих джерел

"Підрозділи Південного та Західного військових округів, які виконали завдання, вже розпочали навантаження на залізничний та автомобільний транспорт і сьогодні почнуть рух у свої військові гарнізони. Окремі підрозділи здійснять марші своїм ходом у складі військових колон", — сказав Конашенков.

Зараз військові підрозділи завантажують транспорт і починають повернення до пунктів постійного розташування.

Офіційний представник Міноборони РФ заявив, що після завершення військової підготовки буде здійснено, як і завжди, "марші комбінованим способом до пунктів постійної дислокації".

Як повідомляли раніше "Коментарі", самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що рішення про виведення російських військ із Білорусі можуть прийняти лише дві людини – це він сам і президент Росії Володимир Путін. Він додав, що найближчим часом у нього відбудеться зустріч із президентом Росії Путіним, на якій і буде прийнято рішення про те, коли й у якій кількості виводити російські війська.

Також "Коментарі" писали, що з'явилися нові знімки, як РФ перекидає війська та техніку до Білорусі та Криму. Супутник зафіксував, як російські війська прибули на територію аеродрому "Жовтневий" в анексованому Криму. Журналіст підрахував, що росіяни розмістили на цьому аеродромі, що не функціонує, 550 військових наметів і сотні одиниць техніки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Юрий

15 лютого 2022, 14:47

Информация до слёз радостная!!!! А западные " партнёры" сматываются . Делайте выводы! И крысы с "верней рады" , пишу с маленькой буквы смылись!!! В. А. Зеленский поставь наконец точку в этой ситуации. Если не получается , найдите родственников Берии в пятом поколении . они помогут!!


Новини