Головна Новини Оборона 2022 Росія продовжує перекидання військової техніки на схід України - британська розвідка
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія продовжує перекидання військової техніки на схід України - британська розвідка

Російські військові активно ведуть артилерійські удари по українських позиціях на сході країни

17 квітня 2022, 09:38
Поділіться публікацією:

Росія намагається змусити Україну відмовитися від своєї євроатлантичної орієнтації. Про це повідомляється на сторінці Міноборони Великобританії у Twitter.

Росія продовжує перекидання військової техніки на схід України - британська розвідка

Війна України. Фото - з відкритих джерел

17 квітня було опубліковано дані британської розвідки. За словами джерела, Росія продовжує перекидання військової техніки на схід України з Білорусі. Зокрема, на локації неподалік Харкова та Сєвєродонецька.

Російська артилерія продовжує завдавати ударів по українським позиціям на сході країни. Саме там РФ планує відновити наступ.

Також наголошується, що оперативний фокус Росії змістився. Проте в той же час кінцева мета залишилася незмінною – змусити Україну відмовитися від своєї євроатлантичної орієнтації та затвердити своє регіональне панування.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував читачів про те, яка ситуація в Україні на 53-й день війни. У Генштабі ЗСУ повідомили, що зараз відбувається на різних напрямках, де знаходяться ворожі війська. Водночас у Генштабі повідомили про втрати російських військ за останню добу.

Сайт "Коментарі" писав про те, що у Національній поліції України розповіли, як у нашій країні можна отримати руйнування на придбання, зберігання та носіння зброї. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що Російська Федерація почала загрожувати Фінляндії за її наміри вступити до НАТО, на що фіни дали досить саркастичну відповідь. Фінляндія потролила Росію та направила до кордону трактори. Відповідне відео було опубліковано у Мережі. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини