Головна Новини Оборона 2022 Росія нарощує темпи наступу в Україні: Міноборони повідомило подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія нарощує темпи наступу в Україні: Міноборони повідомило подробиці

Практично на всіх напрямках агресор здійснює інтенсивний вогневий вплив

27 квітня 2022, 18:16 comments1978
Поділіться публікацією:

Російські окупанти нарощують темпи проведення наступу на Україну. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив речник Міністерства оборони України полковник Олександр Мотузяник під час брифінгу в Києві.

Росія нарощує темпи наступу в Україні: Міноборони повідомило подробиці

Окупанти - фото з відкритих джерел

"Противник проводить наступальну операцію у східній операційній зоні. Основною його метою залишається встановлення повного контролю над територією Донецької і Луганської областей, а також забезпечення стійкості сухопутного коридору з окупованою територією Автономної республіки Крим. Ворог нарощує темпи проведення наступальної операції. Практично на всіх напрямках агресор здійснює інтенсивний вогневий вплив", — заявив речник Міноборони.

Як повідомив Мотузяник, найбільша активність ворога на Слобожанському й Донецькому напрямках. 

"Окупант готує додаткові підрозділи для участі у бойових діях. Не припиняються ракетні і авіаційні удари по військовим і цивільним об'єктам на всій території України", — зазначив речник Міноборони.

Мотузяник повідомив, що оперативно-тактична авіація повітряно-космічних сил збройних сил Росії здійснила 138 літако-вильотів, із яких принаймні 38 були спрямовані на знищення об'єктів у Харківській і Донецькій областях.

Як повідомляли раніше "Коментарі", окупанти продовжують знищувати Маріуполь: "Азовсталь" витримує близько 35 авіаударів за добу. Російські окупанти продовжують наносити авіаудари по "Азовсталі". Саме там, в підземних бункерах рятується близько 2 тисяч мирних жителів та інших.

Також "Коментарі" писали, що Путін знову знайшов виправдання війни в Україні. Президент РФ також нагадав, що цілі "спецоперації" в Україні потрібно виконати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини