Головна Новини Оборона 2022 Росія намагається перевести війну в "затяжну фазу": яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія намагається перевести війну в "затяжну фазу": яка причина

Подоляк повідомив, чому Росія намагається затягнути війну

24 березня 2022, 14:11
Поділіться публікацією:

Росія намагається перевести війну проти України в частково "затяжну фазу". Причина — значні втрати Росії в особовому складі й військовій техніці. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк у Телеграмі.

Росія намагається перевести війну в "затяжну фазу": яка причина

Михайло Подоляк - фото з відкритих джерел

За словами Подоляка, Росії вже не вдається приховати відсутність будь-якого значного промування в усіх напрямках.

"Тому керівництво РФ намагається використати іншу тактику. Щоб різко знизити кількість втрат до прийнятного (з пропагандистської точки зору) рівня. І не отримувати кілька сотень загиблих щодня, включаючи командирів найвищої та середньої ланки", — заявив Подоляк.

Також Подоляк зазначив, що росіяни намагаються вводити нові обов'язкові елементи до своєї тактики.

"Відбувається часткове окопування на зайнятих рубежах, а така концентрація сил і засобів руйнування навколо наших великих міст — для створення в них навмисних багатотисячних гуманітарних катастроф. Тактика абсолютно людоїдська і має чіткі юридичні визначення в міжнародному праві в розділі військових злочинів і злочинів проти людяності", — повідомив Подоляк.

Як повідомляли раніше "Коментарі", представник РФ в ООН визнав готовність Путіна натиснути на ядерну кнопку. Російські дипломати вже навіть не намагаються використати дипломатичну мову, щоб приховати можливість використання Москвою ядерної зброї. Дипломати країни-агресора відкрито припускають можливість використання ядерної зброї.

Також "Коментарі" писали, що Данілов заявив, що ЗСУ готові до атаки військових Білорусі та попередив тих про поліетиленові пакети.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/M_Podolyak
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини