Головна Новини Оборона 2022 Росія готує провокації на кордоні з Сумською областю - голова ОВА
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія готує провокації на кордоні з Сумською областю - голова ОВА

Живицький розповів про нові провокації РФ

7 березня 2022, 17:27 comments1221
Поділіться публікацією:

Росія готує нові провокації на кордонах із Сумською областю. Таку заяву у своєму відеозверненні зробив 7 березня голова Сумської військової адміністрації Дмитро Живицький. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на "Суспільне".

Росія готує провокації на кордоні з Сумською областю - голова ОВА

Суми / Суспільне

За інформацією, наданою Живицьким, у Суджі на кордоні із Сумською областю російські окупанти з території РФ підігнали автобуси, зібрали російських мешканців, і зараз пропагандистські ЗМІ знімають відео, начебто українці евакуюються на територію РФ. 

"Вони організовують гумконвої. Не треба в це вірити. Нічого такого немає. Ніякі українці не переходять кордон з РФ", — додав Живицький.

Також Живицький додав, що жодні гуманітарні конвої з території Росії Сумська область не прийматиме, і це розглядатиметься як вторгнення транспорту, що заїжджатиме.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Росія запропонувала евакуйовувати українців до себе. Росія запропонувала створити гуманітарні коридори з Києва до Білорусі, а потім і до Росії, а з Харкова та Сум одразу до Росії. Вночі надішов лист від Росії, у якому була пропозиція, "враховуючи особисте прохання президента Французької Республіки Еммануеля Макрона", оголосити режим тиші 7 березня й створити гуманітарні коридори.

Також "Коментарі" писали, що СБУ прозвітувала про затримання колаборантів та пособників ворога. Як повідомляють в Службі безпеки України, за минулу добу правоохоронці затримали чимало диверсантів та пособників російських військ за добу, 6 березня. 

Читайте на порталі "Коментарі": як перемикатися між мобільними мережами українцям в режимі роумінгу, щоб бути на зв'язку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини