Головна Новини Оборона 2022 РФ готує пропагандистський "прес-тур" до Маріуполя: ГУР повідомило подробиці політичної провокації
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ готує пропагандистський "прес-тур" до Маріуполя: ГУР повідомило подробиці політичної провокації

Західним журналістам розповідатимуть про міфічні масові вбивства мирних жителів у Маріуполі українськими військовими

27 квітня 2022, 21:41
Поділіться публікацією:

У Маріуполі триває підготовка до масштабної політичної провокації. Росія планує проведення пропагандистського прес-туру за участі західних прокремлівських ЗМІ. Журналісти отримають "альтернативні факти" щодо знищення Маріуполя. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву опублікувало Головне управління розвідки Міністерства оборони України в Телеграмі.

РФ готує пропагандистський "прес-тур" до Маріуполя: ГУР повідомило подробиці політичної провокації

Знищений Маріуполь - Reuters

ГУР повідомляє, що організований Росією "прес-тур" відбудеться 28 квітня. Репортери добиратимуться до Маріуполя через російський Ростов.

"У програмі заходу — "альтернативні факти" щодо захисту Маріуполя. Підготовлені "свідки" розкажуть, що нібито українські захисники самі розбомбили місто і знищили місцевих жителів", — повідомили в ГУР.

Так званими очевидцями стануть провокатори, які будуть розповідати про міфічні "масові вбивства мирних жителів українськими військовими". Як повідомляє ГУР, "прес-тур" стане черговим російським фейком, який створюється, щоб укотре перекласти провину за власні злочини на Україну.

"Колишні "візитки Яроша" і "розп'яті хлопчики" перетворюються в "самознищені" Бучу і Маріуполь", — додали в ГУР.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Путін знову знайшов виправдання війни в Україні. Президент Росії Володимир Путін знову спробував виправдатись за розв'язання війни в Україні. Він заявив, що, якби не наказав російській армії вторгнутися на територію України, то масштабний збройний конфлікт охопив би вже територію Росії. Про який саме конфлікт і хто збирався його розв'язати на території РФ Путін не сказав.

Також "Коментарі" писали, що в ОП знайшли пояснення вибухів у трьох областях Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/DIUkraine/413
comments

Обговорення


Новини