Головна Новини Оборона 2022 Радник голови МВС пояснив, чи вступить Придністров'я у війну
commentss НОВИНИ Всі новини

Радник голови МВС пояснив, чи вступить Придністров'я у війну

Денисенко повідомив, що жителі Придністров'я не хочуть воювати

26 квітня 2022, 20:57
Поділіться публікацією:

Радник голови Міністерства внутрішніх справ України Вадим Денисенко повідомив, що зараз у невизнаному Придністров'ї значний опір участі у війні проти України. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив Вадим Денисенко в коментарі "Страні".

Радник голови МВС пояснив, чи вступить Придністров'я у війну

Денисенко - фото з відкритих джерел

За словами Денисенка, шанси, що з боку Придністров'я буде відкритий новий фронт проти України, високі. Однак саме всередині ПМР чимало факторів, які грають проти такого сценарію. 

Як зазначив Денисенко, мешканці Придністров'я не хочуть вступати у війну і, певно, місцева "влада" дотримуватиметься "сценарію Лукашенка" й буде "петляти", щоб тільки не брати участь у конфронтації.

"Зараз 60:40 на користь того, що Придністров'я вступить у війну і Путіну вдасться їх "поламати". Але ситуація змінюється щодня. Треба розуміти, що Придністров'я — це останній резерв людських ресурсів для Путіна без оголошення мобілізації в самій РФ. Путін дуже хоче залучити їх. Але на території Придністров'я дуже бояться війни. Вони точно не хочуть цього і будуть пробувати "петляти" за сценарієм Лукашенка. До того ж сьогодні були кілометрові черги на кордоні Придністров'я і Молдови — всі біжать від мобілізації, всі бояться, що їх змусять воювати", — заявив Денисенко.

Як повідомляли раніше "Коментарі", найбільший в історії України хабар пішов на потреби української армії. За оприлюдненою інформацією, у Вищому антикорупційному суді зняли арешт із грошей, які проходять  за кримінальним  провадженням, де обвинуваченими виступають  особи, що мали злочинний намір  підкупити керівників  антикорупційного бюро та  прокуратури. Відтепер ці  кошти будуть використані  для потреб української армії. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/stranaua/38685
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини