Головна Новини Оборона 2022 «Путін воює м'ясом, це не його діти», – генерал ЗСУ Кривонос зробив емоційну заяву про війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

«Путін воює м'ясом, це не його діти», – генерал ЗСУ Кривонос зробив емоційну заяву про війну в Україні

Вірити "пісні" російських військових про те, що вони не знали, чому їдуть в Україну, не варто

2 березня 2022, 12:52
Поділіться публікацією:

Президенту Росії Володимиру Путіну зовсім не шкода своїх військових. Його не зупиняє навіть той факт, що Росія вже втратила понад 5800 своїх військових від початку війни з Україною. 

«Путін воює м'ясом, це не його діти», – генерал ЗСУ Кривонос зробив емоційну заяву про війну в Україні

Кривонос запевнив, що Путіну не шкода своїх військових / Офіс Президента

Росія продовжує нещадно обстрілювати українські міста, внаслідок чого гинуть мирні люди. Таку думку в етері 24 каналу озвучив Сергій Кривонос, генерал Збройних сил України. 

"Путін воює м'ясом. Попри втрати, які його армія понесла за цей тиждень, він все одно кидає людей у м'ясорубку війни. Для Путіна ціна людського життя – це нічого. Це не його діти воюють", – емоційно зауважив генерал Кривонос.

На думку генерала ЗСУ, ця війна у часі може тривати не один тиждень. Щоб наблизити її закінчення, слід робити те, що принесе користь країні: наносити ураження по супротивнику, знищувати ворожу військову техніку, засипати цукор у їх бензинові баки, різати колеса та підпалювати таку техніку. Вказані дії повинні наштовхнути армійців Путіна на думку, що вони самі собі риють землю.

За його словами, вірити "пісні" російських військових про те, що вони не знали, чому їдуть в Україну, не варто.

"Те, що вони роблять: розстріл мирного населення, ґвалтування наших жінок, вбивство під час артилерійських обстрілів наших дітей – це чітко підкреслює, що це не людські істоти, а нелюди. Нелюдів, як і диких псів, треба знищувати", – підкреслив генерал Сергій Кривонос.

Нагадаємо, раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло про товари першої необхідності: що має бути у вас у період війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини