Головна Новини Оборона 2022 Путін розглядає "корейський" сценарій для України: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін розглядає "корейський" сценарій для України: подробиці

Глава розвідки України вважає, що окупанти спробують сколотити окуповані території в єдине квазідержавне утворення

27 березня 2022, 14:41 comments2394
Поділіться публікацією:

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України, бригадний генерал Кирило Буданов повідомив, що Путін спробує щодо України створити "корейський" сценарій. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробила прес-служба ГУР Міноборони. 

Путін розглядає "корейський" сценарій для України: подробиці

Кирило Буданов - фото з відкритих джерел

"Після невдач під Києвом і неможливості повалити центральну владу України, Путін уже змінює головні оперативні напрямки — це південь і схід. Є підстави вважати, що він розглядає "корейський" сценарій для України. Тобто, спробує нав’язати лінію розподілу між неокупованими та окупованими регіонами нашої країни. Фактично це спроба створити в Україні Північну та Південну Кореї. Адже проковтнути всю державу він точно не в силі", — повідомив Буданов.

Начальник ГУР вважає, що для Росії досі актуальне питання встановлення сухопутного коридору до окупованого Криму. Однак реалізувати цей план не вдається через незламність Маріуполя.

Також Буданов зазначив, що російські окупанти можуть спробувати сколоти окуповані території в єдине квазідержавне утворення.

Як повідомляли раніше "Коментарі", країна-агресор не матиме залізничного сполучення з Європою. Буде зупинено рух поїздів між країною-агресором та європейськими державами, який відбувався через територію Фінляндії. Влада Фінляндії ухвалила рішення про скасування залізничного пасажирського та вантажного сполучення з рф. 27 березня фінський оператор здійснює останні рейси до Санкт-Петербургу.

Також "Коментарі" писали, що Мінкульт назвав, скільки об'єктів культурної спадщини постраждали від обстрілів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/DIUkraine/207
comments

Обговорення


Новини