Головна Новини Оборона 2022 Путін попросив дозволити йому використовувати російську армію за кордоном: що вирішили у парламенті РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін попросив дозволити йому використовувати російську армію за кордоном: що вирішили у парламенті РФ

Рада Федерації Російської Федерації задовольнила звернення президента

22 лютого 2022, 18:27
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін попросив дозволити йому використовувати російську армію за кордоном. Про це пише видання ТСН.

Путін попросив дозволити йому використовувати російську армію за кордоном: що вирішили у парламенті РФ

Путін - фото з відкритих джерел

Як стало відомо, сьогодні, 22 лютого, під час засідання Ради Федерації представник Міноборони Російської Федерації Микола Панков повідомив, що Путін попросив дозволити йому застосовувати російську армію за кордоном — на території "ЛДНР".

Він посилався на договір між Росією та "ЛДНР", як і запропонував Володимир Путін.

Рада Федерації Російської Федерації задовольнила звернення президента і дозволила використання армії за кордоном. Рішення було ухвалено одноголосно.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував, що нардеп розповів, чому в українців немає вибору та потрібно швидко готуватися до великої війни. Сергій Висоцький вважає, що Росія виведе свої війська на лінію розмежування та запропонує Києву визнати нові "держави" та увійти з ними у дипломатичний діалог для вирішення всіх конфліктних питань. Докладно про це читайте у нашій статті.

Читайте також про шість друзів Путіна: хто у світі підтримав визнання "ЛДНР". Рішення Путіна про визнання фейкових "ЛНР" і "ДНР" вже засудила більшість держав. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" писав, що переміщення ворога – не секрет: українські програмісти винайшли інтерактивну картку. Моніторингова система українських програмістів відстежує переміщення ворога. Айтішники розповіли про свою карту.

"Коментарі" також повідомляли про визнання "ЛДНР": у Лукашенка вирішили знову "сісти на шпагат". Білорусь заявила, що виступає за дипломатичні методи врегулювання конфлікту на Донбасі. Читайте про це у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини