Головна Новини Оборона 2022 Путін готує важливу заяву на 9 травня "задля вирішального удару" - міністр оборони Британії
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін готує важливу заяву на 9 травня "задля вирішального удару" - міністр оборони Британії

Путін "може оголосити війну світовим нацистам" 9 травня

30 квітня 2022, 10:30
Поділіться публікацією:

Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес заявив, що його не здивувало, якби 9 травня Путін оголосив загальну мобілізацію. За словами Бена Воллеса, Путін це може зробити, щоб нібито завдати вирішального удару "нацистам". Воллес висловив лише свої припущення, зазначивши, що не має конкретної інформації, що підтверджує його здогадки. Як повідомляють "Коментарі", про це пише Daily Mail з посиланням на заяву Бена Воллеса.

Путін готує важливу заяву на 9 травня "задля вирішального удару" - міністр оборони Британії

Путін - фото з відкритих джерел

"Не здивуюсь, хоча у мене немає інформації про це, якщо він (Путін – ред.) збирається оголосити 9 травня, що зараз ми перебуваємо в стані війни з нацистами всього світу, і нам необхідно провести масову мобілізацію росіян", — заявив міністр оборони Британії.

Воллес додав, що, на його думку, Путін давно вже закладає для цього підґрунтя. Зараз у Кремлі вдаються до жалюгідних спроб приховати реальні втрати російської армії.

Міністр Британії зауважив, що масова мобілізація в РФ може свідчити лише про "визнання провалу" Росією у війні.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Зеленський розповів, що Україні пропонували віддати Запорізьку АЕС під контроль рф. Українська влада  відмовилась віддати Запорізьку АЕС під подальший  контроль російських загарбників і буде  чекати на те, коли її розблокують. 

Також "Коментарі" писали, що Олена Зеленська розповіла, чи змінився Володимир Зеленський за час війни. Дружині президента журналісти  поставили запитання про те, чи впливає війна на її чоловіка і чи змінилась зараз  його поведінка. Олена Зеленська дала відповідь, що її чоловік  увесь час був  людиною, на яку будь-коли можливо покластись і зараз про це знають у всьому  світі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини