Головна Новини Оборона 2022 Прем'єр-міністр повідомив, коли Україна очікує стати повноправним членом ЄС
commentss НОВИНИ Всі новини

Прем'єр-міністр повідомив, коли Україна очікує стати повноправним членом ЄС

У червні цього року Єврокомісія вже рекомендує Україну для членства в ЄС

28 квітня 2022, 10:54
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що наміри України вступити в ЄС можуть переконати приватних інвесторів у тому, що наша держава — чудове місце для інвестування в реконструкцію. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на "Урядовий портал". 

Прем'єр-міністр повідомив, коли Україна очікує стати повноправним членом ЄС

Прапори України та ЄС - фото з відкритих джерел

Як повідомив Шмигаль, уже в червні цього року очікується, що Єврокомісія рекомендує Україну для членства в ЄС. Прем'єр-міністр повідомив про свої сподівання, що вже через 2 роки Україна таки стане повноправним членом Євросоюзу.

"Ми очікуємо, що в червні 2022 року Європейська комісія рекомендує Україну для членства і що за два роки Україна стане повноправним членом ЄС", — повідомив Шмигаль.

Також Шмигаль наголосив, що Україна врешті-решт вийде переможцем із цієї війни. Однак перемогти на полі бою — це "лише половина мети". Інша половина перемоги — відбудова України й створення сучасної та успішної європейської держави.

"Ми віддані цій меті й готові до цього, і ми просимо, щоб світ доєднався до нас у цій шляхетній справі", — заявив Шмигаль.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у британській розвідці розповіли, скільки ще у РФ кораблів, здатних завдавати ударів по Україні. Чорноморський флот РФ дійсно зазнав втрат, після потоплення крейсера "Москва" та втрати десантного корабля "Саратов", проте він зберігає здатність завдавати ударів по українським і прибережним цілям.

Також "Коментарі" писали, що генерал СБУ розповів про зустріч Зеленського, після якої відбудеться перелом у війні. Оперативне постачання сучасного озброєння, яке мають передові армії країн НАТО, може стати переломним моментом у війні Росії проти України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини