Головна Новини Оборона 2022 Польща заявила про повну незалежність від російського газу
commentss НОВИНИ Всі новини

Польща заявила про повну незалежність від російського газу

На сьогодні 78% газу в Польщі – постачання з півночі, півдня, заходу, а також вітчизняне виробництво

27 квітня 2022, 18:34
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький повідомив, що країна виходить з будь-яких форм залежності від Росії. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на канцелярію прем'єр-міністра Моравецького у Твіттері.

Польща заявила про повну незалежність від російського газу

Матеуш Моравецький - фото з відкритих джерел

Матеуш Моравецький заявив, що завершилася ера залежності Польщі від Росії.

"З сьогоднішнього дня ми перестали бути в будь-якій залежності від Росії. Наші склади як і раніше заповнені, ми будемо наповнювати їх щодня на 100%. На сьогодні 78% – поставки з півночі, півдня, заходу, а також вітчизняне виробництво", — заявив прем'єр-міністр Польщі.

Як повідомляли раніше "Коментарі", окупанти продовжують знищувати Маріуполь: "Азовсталь" витримує близько 35 авіаударів за добу. Російські окупанти продовжують наносити авіаудари по "Азовсталі". Саме там, в підземних бункерах рятується близько 2 тисяч мирних жителів та інших.

Також "Коментарі" писали, що Путін знову знайшов виправдання війни в Україні. Президент Росії Володимир Путін знову спробував виправдатись за розв'язання війни в Україні. Він заявив, що, якби не наказав російській армії вторгнутися на територію України, то масштабний збройний конфлікт охопив би вже територію Росії.

Читайте на порталі "Коментарі": в ОП знайшли пояснення вибухів у трьох областях Росії. Вибухи вночі та вранці у Бєлгородській, Воронезькій та Курській областях РФ в Офісі президента вважають "абсолютно природним процесом" та "божественним втручанням у справи грішників". Вибухи на складах зброї в Бєлгородській і Воронезькій областях радник голови ОП назвав природним процесом, тому що карми уникнути ще не вдавалося нікому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини