Головна Новини Оборона 2022 Перекидають техніку в бік "Азовсталі": окупанти після масових обстрілів штурмують завод
commentss НОВИНИ Всі новини

Перекидають техніку в бік "Азовсталі": окупанти після масових обстрілів штурмують завод

Окупанти перекидають техніку в бік "Азовсталі"

28 квітня 2022, 18:41
Поділіться публікацією:

У ніч на 28 квітня російські окупанти нанесли 50 авіаударів по Маріуполю, загарбники обстріляли завод "Азовсталь". Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко в Телеграмі.

Перекидають техніку в бік "Азовсталі": окупанти після масових обстрілів штурмують завод

Маріуполь - фото з відкритих джерел

За словами Андрющенка, після масових бомбардувань ворог не полишає спроб взяти "Азовсталь" штурмом. Загарбники перекидають техніку до заводу. Мешканці Маріуполя повідомляють, що поблизу заводу чути, як йдуть бої.

"Окупанти від 12:00 закрили доступ в Лівобережному районі від парку "Веселка" та по вул. Пашковського. Місцеві мешканці повідомляють про великий рух техникі в бік "Азовсталі" та звуки боїв. Окупанти продовжують штурмувати "Азовсталь" після масового бомбардування вночі", — повідомив Андрющенко.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у британській розвідці розповіли, скільки ще у РФ кораблів, здатних завдавати ударів по Україні. Чорноморський флот РФ дійсно зазнав втрат, після потоплення крейсера "Москва" та втрати десантного корабля "Саратов", проте він зберігає здатність завдавати ударів по українським і прибережним цілям.

Також "Коментарі" писали, що генерал СБУ розповів про зустріч Зеленського, після якої відбудеться перелом у війні. Оперативне постачання сучасного озброєння, яке мають передові армії країн НАТО, може стати переломним моментом у війні Росії проти України.

Читайте на порталі "Коментарі": у Херсоні прогриміли вибухи – у місті перестало працювати російське ТБ. Пізно ввечері у тимчасово окупованому Херсоні було чутно вибухи, що призвели до того, що спалахнула пожежа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини