Головна Новини Оборона 2022 Паливозаправники, САУ та інша техніка: ЗСУ продовжують знищувати окупантів у Запорізькій області
commentss НОВИНИ Всі новини

Паливозаправники, САУ та інша техніка: ЗСУ продовжують знищувати окупантів у Запорізькій області

Українські воїни дають гідну відсіч окупантам

13 травня 2022, 10:24
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Захисники Запорізького краю продовжують героїчно тримати оборону та знищувати ворожу живу силу та техніку. Про це повідомив представник Сил оборони Запорізького краю полковник Руслан Ткачук.

Паливозаправники, САУ та інша техніка: ЗСУ продовжують знищувати окупантів у Запорізькій області

ЗСУ

Як стало відомо, минулої доби (12 травня) українські воїни ліквідували кілька десятків військовослужбовців армії супротивника, а також кілька одиниць ворожої техніки, а саме:

31 особа особового складу противника (ще 48 поранено);

три самохідні артилерійські установки "Гвоздика";

дві бойові броньовані машини;

один безпілотний літальний апарат;

чотири автомобільні паливозаправники;

сім одиниць автомобільної техніки.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що в британській розвідці розповіли , з чим пов'язані величезні втрати росіян на Донбасі. Російські війська не змогли досягти якихось значних успіхів, незважаючи на концентрацію сил у цьому районі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що в Україні різко подорожчала капуста та стрімко дешевшає полуниця. За тиждень на українських ринках дещо змінилися ціни на фрукти, овочі та ягоди. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що "Це неправда!": Binance заперечує обмеження виведення грошей для громадян РФ. Гроші неможливо вивести лише через SWIFT-перекази. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що РФ доведеться відмовитися від створення "котла" Ізюм-Слов'янськ-Дебальцеве: що сталося. Втрати РФ не дає можливість розвивати наступ із боку Ізюму. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини