Головна Новини Оборона 2022 П'ять танків та кілька десятків солдатів: ЗСУ продовжують знищувати окупантів у Запорізькій області
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять танків та кілька десятків солдатів: ЗСУ продовжують знищувати окупантів у Запорізькій області

На тимчасово зайнятих противником територіях Запорізької області продовжує активно розвиватися рух опору

17 травня 2022, 10:38
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Захисники Запорізької області продовжують героїчно боротися із противником та знищувати його живу силу та техніку. Про це повідомив представник Сил оборони Запорізького краю полковник Руслан Ткачук.

П'ять танків та кілька десятків солдатів: ЗСУ продовжують знищувати окупантів у Запорізькій області

ЗСУ

Повідомляється, що минулої доби (16 травня) українським воїнам вдалося знищити:

20 осіб особового складу противника (ще 33 поранені);

п'ять танків;

одну самохідну артилерійську установку;

п'ять бойових броньованих машин;

три міномети;

вісім одиниць автомобільної техніки.

Руслан Ткачук повідомляє, що рух опору на тимчасово зайнятих ворогом територіях області продовжує активно розвиватися. Зазначається робота патріотів у місті Мелітополь.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Канада надішле вантажний флот для експорту українського зерна. У Канаді обговорюють маршрути з європейськими та американськими партнерами. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що у Пентагоні розповіли, в якій частині України РФ сконцентрувала більшість своїх БТГ . Найбільше БТГ концентруються між Херсоном із західного боку та Маріуполем зі східного. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що наступ на Сєверодонецьк захлинувся : у Генштабі розповіли, що зупинило ворога. Настання армії РФ у Східній оперативній зоні продовжується. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли, що "Це наш принцип": Зеленський висловився про долю військових Азовсталі. Україна боротиметься за кожного бійця, який перебуває на Азовсталі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини