Головна Новини Оборона 2022 Отримував орден від Путіна: ЗСУ ліквідували командира танкового полку окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Отримував орден від Путіна: ЗСУ ліквідували командира танкового полку окупантів

Українські військові дають гідну відсіч ворогові

10 березня 2022, 12:22
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Збройні сили України повідомили про знищення високопоставленого військового РФ у Київській області. Про це повідомляється на офіційній сторінці Сухопутних військ ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

Отримував орден від Путіна: ЗСУ ліквідували командира танкового полку окупантів

Армія РФ

За даними СВ ЗСУ під Броварами було знищено командира танкового полку ЗС РФ.

"Сьогодні, 10.03.2022, під Броварами було ліквідовано командира танкового полку окупаційної армії Андрій Захаров. У 2016 році він, будучи майором, отримав орден від Путіна", — зазначають у Сухопутних військах Збройных сил України.

Отримував орден від Путіна: ЗСУ ліквідували командира танкового полку окупантів - фото 2

Фото: СВ ЗСУ.

Отримував орден від Путіна: ЗСУ ліквідували командира танкового полку окупантів - фото 3

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що Росія ще в більшій ізоляції : у Лаврова заявили, що залишають Раду Європи. У відомстві звинуватили країни ЄС та НАТО у тому, що вони нібито зловживають своєю більшістю. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що названі регіони , з яких українцям радять тимчасово виїхати. Сьогодні з 09.00 відкрилися гуманітарні коридори для евакуації населення з низки міст. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про російсько-українську війну та "денацифікацію" від Путіна: чому це стало можливим. Путін вирішив закрити "українське питання", тому що Захід сам дозволив піти на такий крок. Читайте про це у нашому матеріалі.

Також "Коментарі" повідомляв про те, що Carlsberg припиняє виробництво та продаж пива в Росії . Водночас заводи Балтика, що спеціалізуються на варінні пива та часткою яких володіє компанія, продовжать працювати. Раніше компанія обмежувалася лише зупинкою нових інвестицій.Докладніше про це читайте на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини