Головна Новини Оборона 2022 Особовий склад армії окупантів деморалізовано: фіксуються випадки дезертирства
commentss НОВИНИ Всі новини

Особовий склад армії окупантів деморалізовано: фіксуються випадки дезертирства

Обіцяні виплати за участь у бойових діях командуванням російських окупаційних військ не провадяться

19 травня 2022, 18:40
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних Сил України розповіли про стан особового складу армії супротивника. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

Особовий склад армії окупантів деморалізовано: фіксуються випадки дезертирства

Армія РФ

Так, за даними Генштабу, особовий склад ворога деморалізований, обіцяні виплати за участь у бойових діях командуванням російських окупаційних військ не провадяться.

"Особовий склад продовжує зазнавати значних втрат у боях із Силами оборони України. Фіксуються випадки дезертирства окремих підрозділів окупаційних військ. ", — повідомляють наші військові.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що окупанти змушують українських педагогів викладати за "стандартами Росії". На окупованих теренах вчителів змушують пройти перекваліфікацію. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що РФ застосовує чудо-зброю в Україні: чи існує вона чому б'є потужно лише за бюджетом агресора. Росіяни вихваляються черговою новинкою в озброєнні, яка більше існує на папері, ніж насправді і не становить великої загрози для ЗСУ. Читайте про це на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що у Мінфіні розповіли, скільки грошей потрібно українському бюджету щомісяця. Україні потрібно 5 млрд. дол. США для фінансування лише соціальних та гуманітарних потреб. Докладно про це читайте у нашій статті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що в Міноборони РФ поспішили відхреститися від символів російської армії Z та V. Міністерство оборони Російської Федерації запевняє, що літери Z та V не є офіційними військовими символами в Росії, хоча ними маркують військову техніку. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини