Головна Новини Оборона 2022 Оперативна інформація щодо російського вторгнення: Генштаб повідомив, де ворог намагається прорвати оборону
commentss НОВИНИ Всі новини

Оперативна інформація щодо російського вторгнення: Генштаб повідомив, де ворог намагається прорвати оборону

Армія РФ намагається прорвати оборону ЗСУ поблизу Ізюма і встановити контроль над Маріуполем

10 квітня 2022, 09:02 comments1707
Поділіться публікацією:

Російські окупанти намагаються намагаються прорвати оборону ЗСУ біля міста Ізюм і встановити контроль над містом Маріуполь. Як повідомляють "Коментарі", про це свідчить оперативна іфнормація Генштабу ЗСУ станом на 6:00 10 квітня.

Оперативна інформація щодо російського вторгнення: Генштаб повідомив, де ворог намагається прорвати оборону

ЗСУ - фото з відкритих джерел

"Розпочалася сорок шоста доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Противник продовжує ведення повномасштабної збройної агресії проти нашої Держави. Намагається прорвати оборону підрозділів Збройних Сил України у районі міста Ізюм та встановити повний контроль над містом Маріуполь. Також, окупанти здійснюють спроби покращити тактичне положення своїх підрозділів на Миколаївському напрямку", — йдеться в повідомленні Генштабу ЗСУ.

Також повідомляється, що на Слобожанському напрямку окупанти частково блокують Харків й обстрілюють місто з реактивних та ствольних артилерійських систем й мінометів. Також ворог переміщує додаткові підрозділи до району Ізюма, щоб здійснити посилене угруповання на цьому напрямку.

В Донецькому та Таврійському районах РФ здійснює артилерійські та мінометні обстріли на більшості напрямків. Також окупанти проводять штурм міста Маріуполь, намагаючись захопити центральну частину міста.

На Південнобузькому напрямку Росія намагалася встановити контроль над Олександрівкою, однак це не принесло успіху ворогу. Росія понесла значні втрати техніки й особового складу. Окупанти обстрілювали з артилерії Нововоронцовку, Мар’янське, Новогригорівку та Шевченкове.

На Волинському, Поліському та Сіверському напрямках немає суттєвих змін.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Запорізькій області ЗСУ знищили бронетехніку та живу силу окупантів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини