Головна Новини Оборона 2022 Окупанти змушені постачати до своїх підрозділів техніку виробництва 50-60-х років
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти змушені постачати до своїх підрозділів техніку виробництва 50-60-х років

У підрозділи, які зазнали втрат, армія Росії поставляє техніку виробництва середини минулого століття

12 травня 2022, 16:06
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Росія не може повноцінно поновити боєздатність виведених з України військових підрозділів. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Окупанти змушені постачати до своїх підрозділів техніку виробництва 50-60-х років

Знищена техніка окупантів - Нацгвардія України

Наслідком економічних санкцій, накладених провідними державами світу на країну-агресора, є занепад військово-промислового комплексу Росії.

"Втративши під час війни в Україні значну частину свого військово-технічного потенціалу, росіяни вже змушені постачати до підрозділів, які зазнали непоправних втрат, техніки та озброєння 50-60 років виробництва", — повідомляє ГУР МО.

Як повідомляють наші розвідники, зі складів довгострокового зберігання техніку здебільшого навіть не можуть доставити до підрозділів. Проте, військові змушують її приймати та доповідати командуванню про повну укомплектованість та забезпечення бойових частин.

Окупанти змушені постачати до своїх підрозділів техніку виробництва 50-60-х років - фото 2

Скріншот: ГУР МО

"Тепер проржавіле і гниле військово-технічне луна кремлівського "великого минулого" стає основою російського "сьогодення"", — зазначають у ГУР МО.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що Росії дуже не подобаються поставки в Україну зброї від союзників — знову загрожує ядерною війною. У Кремлі знову мріють прямим протистоянням Росії та НАТО. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що "Укрзалізниця" поновила роботу майже половини квиткових кас. На сьогодні "Укрзалізниця" вже відновила роботу 45% квиткових кас. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що Росія все більше перетворюється на тоталітарну державу : чим це загрожує світу і самій Росії. Репресії, посилення культу, цілковита ізоляція від цивілізованого світу – експерти розповіли, яке майбутнє чекає на росіян, як громадян тоталітарної держави. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли, що "ПриватБанк" вирішив видати аграріям півмільярда гривень на покупку сільгосптехніки. Фінансування для проведення весняних робіт отримали близько 2,5 тисячі фермерських господарств. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини