Головна Новини Оборона 2022 Окупанти завдали ракетного удару по Запоріжжю: горить приватна будівля
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти завдали ракетного удару по Запоріжжю: горить приватна будівля

Окупанти запустили крилату ракету по Запоріжжю

12 травня 2022, 11:24
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Російська армія продовжує обстрілювати міста України. Сьогодні, 12 травня, ворог завдав удару по місту Запоріжжі. Про це повідомляє Запорізька обласна державна адміністрація на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Окупанти завдали ракетного удару по Запоріжжю: горить приватна будівля

Иллюстрація. Фото з відкритих джерел

Так, за даними ЗОДА, сьогодні вранці близько 10:00 російські війська запустили крилату ракету по місту Запоріжжі.

" За попередніми даними, горить приватна будівля. Інформація про постраждалих уточнюється", — інформує Запорізька обласна державна адміністрація.

Окупанти завдали ракетного удару по Запоріжжю: горить приватна будівля - фото 2

Скріншот: ЗОДА.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що пального в Україні стане більше: в ОП розповіли, чи закінчиться дефіцит на АЗС. Ростислав Шурма заявив, що обсяги імпорту вже збільшено більш ніж уп'ятеро. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також, що деякі міжнародні компанії продовжують працювати з РФ: хто не виконав свої обіцянки. Philip Morris і надалі виплачує зарплату своїм співробітникам у Росії. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що міжнародна допомога : як працює у Польщі гуманітарний хаб. Через міжнародний хаб проходить стратегічна допомога Україні. За словами Олександра Кубракова, логістикою міжнародної допомоги Україні займається невелика команда Міністерства інфраструктури, яка перелаштувала на військові рейки усі види транспорту і робить все можливе, щоб Україна виграла логістичний фронт війни. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що на Банковій розповіли , чому в РФ не поспішають оголошувати про приєднання Херсонщини. За словами радника глави Офісу президента України, між ФСБ та ГУР виник конфлікт у спробі поділити награбоване. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини