Головна Новини Оборона 2022 Окупанти втратили контроль над ще одним населеним пунктом
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти втратили контроль над ще одним населеним пунктом

Противник зосередив основні зусилля на запобіганні подальшому просуванню наших військ у напрямку державного кордону України

7 травня 2022, 18:51 comments1312
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські військові провели ще одну успішну наступальну дію. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генерального штабу Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Окупанти втратили контроль над ще одним населеним пунктом

ЗСУ

У Генштабі ЗСУ розповіли про оперативну обстановку на Слобожанському напрямку станом на 18:00 (7 травня). Повідомляється, що противник основні зусилля зосередив на запобіганні подальшому просуванню наших військ у напрямку державного кордону України.

" Посилив угруповання військ 20-ї загальновійськової армії та 1-ї танкової армії Західного військового округу за рахунок підрозділів резерву. Здійснював обстріл із застосуванням артилерії в районах населених пунктів Прудянка, Слатине", — повідомляє Генштаб ЗСУ.

Як стало відомо, внаслідок настання підрозділів Збройних Сил України ворог втратив контроль над населеним пунктом Циркуни.

У свою чергу противник намагався вести наступ у напрямку населеного пункту Вернопілля, успіху не мав, зазнав втрат і відійшов.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Міжнародну організацію "Лікарі без кордонів" просять допомогти провести евакуацію захисників Маріуполя. Окупанти не дозволяють вивозити поранених захисників міста із металургійного комбінату "Азовсталь".

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що українська паляниця потрапила до кліпу американських реперів Дрейка та Future (ВІДЕО). Хліб із гербом України з'являвся у відеороботі кілька разів.

Читайте також про те, що поранених загарбників РФ лікують у місцевих божевільних будинках: подробиці. Поранених російських загарбників тепер лікуватимуть у корпусах психлікарень.

Також "Коментарі" повідомляли про те, щоб локують соцмережі та калічать людей: окупанти тероризують жителів Луганської області. Окупанти викрадають місцевих мешканців та заради розваги б'ють.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Oleg

8 травня 2022, 09:47

Хорошо вам, а тут в Луганской обл. эта тварь Гайдай сдал и Попасную, так же сдаст Северодонецк, а следом и Лисичанск. Дом за домом, улицу за улицой, так все города он сдает. И в комментариях еще совести хватает заявлять, что ситуация контролевана, конролевано он только города сдает и все, брешит падло, тварь продажная, фашистам продался. Еще ни одного дня не было, что бы он что-то да не сдал. На его счетах уже наверное сотни миллионов денег заработанных на сдаче городов.


Новини