Головна Новини Оборона 2022 Окупанти вивели кораблі та готують ракетний удар по Україні - Генштаб
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти вивели кораблі та готують ракетний удар по Україні - Генштаб

Російські кораблі увійшли до закритої зони Чорного моря й загрожують Україні ракетними ударами

28 березня 2022, 14:45
Поділіться публікацією:

Війська Росії вивели частину кораблів чорноморського флоту до закритого району. Існує загроза ракетного удару по території України. Як повідомлять "Коментарі", про це свідчать дані Генерального штабу Збройних сил України.

Окупанти вивели кораблі та готують ракетний удар по Україні - Генштаб

Російський корабль - фото з відкритих джерел

"Корабельний склад чорноморського флоту РФ виконує завдання у визначених районах Чорноморської та Азовської операційних зон. Окремі кораблі вийшли у закритий район, ймовірно, з метою завдання ракетних ударів по об’єктах на території України", — повідомили в Генштабі ЗСУ.

Як повідомляли раніше "Коментарі", РФ вже не впевнена в успіху операцій біля узбережжя України. У Росії більше немає впевненості у успішності морських операцій поблизу узбережжя України. Сумніви з'явилися після того, як ЗСУ успішно знищили десантний корабель "Саратов", який зайшов у порт тимчасово окупованого Бердянська. 

Також "Коментарі" писали, що у РФ заборонили вихід інтерв'ю Зеленського. Роскомнагляд заявив, що російські ЗМІ, котрі взяли інтерв'ю у президента України Володимира Зеленського, не матимуть права для публікації його на території Росії. У Роскомнагляді назвали низку ЗМІ, які брали інтерв'ю у президента України, іноагентами, які не мають права публікувати свої матеріали на території Росії.

Читайте на порталі "Коментарі": у Генштабі розповіли, за якими напрямками ворог намагається йти у контрнаступ. Російські ворожі окупаційні війська продовжують робити ставку на те, щоб досягти успіху на східному, південно-східному та північно-східному напрямках. Саме на штурм міст і сіл у цих напрямках ворог кидає всі свої сили та ресурси.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини