Головна Новини Оборона 2022 Окупанти спробували оточити зону ООС - "справа нелегка, сили 1 до 8"
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти спробували оточити зону ООС - "справа нелегка, сили 1 до 8"

Арестович розповів про спробу окупантів оточити зону ООС

7 квітня 2022, 11:54
Поділіться публікацією:

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович повідомив, що окупанти почали таснути сильно зону ООС з півдня і з півночі. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву Арестович зробив під час розмови з російським адвокатом і правозахисником Марком Фейгіним.

Окупанти спробували оточити зону ООС - "справа нелегка, сили 1 до 8"

Арестович - фото з відкритих джерел

"Із суттєвих змін — почали підтискати з півдня зону ООС доволі сильно до півночі теж. План з оточення наших військ там намагаються реалізувати на повну. Працюють там від душі, працює авіація, працює артилерія, працюють ракетні війська, наземна частина. Все гримить, все наступає", — повідомив Арестович.

За словами радника голови ОП, на півночі окупанти просунулися в бік Слов'янська й Краматорська.

"Там оголосили евакуацію. Це не секрет, це офіційні дані. На півдні теж дуже сильно підтискають. Подивимося, що буде. Ніхто не очікував, що буде легко, враховуючи концентровану перевагу на цих двох ділянках. Сили 1 до 8, десь так схоже. Справа нелегка", — заявив Арестович.

Арестович також наголосив, що людей попереджали про два тижні важких боїв і про ситуацію в Маріуполі.

"Справа непроста. Це війна. Наша авіація працює, а то зараз подумають, що ми там покинули і бригади самі віддуваються. Це не так. Війна — вони працюють по нам, ми працюємо, відповідно. Подивимось, чим закінчиться", — додав Арестович.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Білому домі назвали мету Путіна після виведення військ із північної частини України. У Білому домі вважають, що виведення російських військ із північної частини України – це не акт доброї волі агресора, який свідчить про те, що плани Кремля змінилися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини