Головна Новини Оборона 2022 Окупанти підготували Херсон до здачі - Арестович
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти підготували Херсон до здачі - Арестович

Наступальні дії з боку нашої армії на Херсонщині ускладнюються складним рельєфом місцевості

5 квітня 2022, 21:45 comments1892
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович розповів про ситуацію на Херсонщині.

Окупанти підготували Херсон до здачі - Арестович

Олексій Арестович - фото з відкритих джерел

Щодо ситуації на Херсонщині Арестович повідомив, що противник там уже давно став в оборону. Окупанти утримують невелике угруповання на правому березі, яке "підгризають" наші воїни.

Також радник глави Офісу президента зазначив, що наступальні дії з боку нашої армії ускладнюються складним рельєфом місцевості, а саме через іригаційні канали."Сам Херсон росіяни вже підготували до здачі. Про це мало хто знає, але вони всерйоз розглядають вихід із Херсона у тому числі, як серед інших своїх військових планів", — заявив Арестович.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що міністра оборони Німеччини просять надати Україні танки та інше озброєння. До міністра оборони Німеччини надійшло прохання надати Україні озброєння.Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що на Тернопільщині російська ракета призвела до витоку хімікатів: чи є загроза для мешканців. Українська протиповітряна оборона збила ворожу ракету. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що на Полтавщині ЗСУ збили дві ворожі ракети. Збиті на Полтавщині ракети зашкодили електромережі. Прочитате докладніше про це  ви можете на нашому сайті.

Також "Коментарі" поінформували про те, що Зеленський пояснив, якою може бути ціна силового повернення Донбасу. Зеленський повідомив, що повернення Донбасу може коштувати сотні тисяч людей. Докладно про це ви можете прочитати на нашому сайті.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини