Головна Новини Оборона 2022 Окупанти обстріляли адмінбудівлі на Житомирщині: є постраждалі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти обстріляли адмінбудівлі на Житомирщині: є постраждалі (ФОТО)

Попередньо повідомляється, що знищено сім будівель, ведуться пошуки

14 березня 2022, 15:12
Поділіться публікацією:

Російські окупанти обстріляли адміністративні будівлі в смт Ставище в Житомирській області. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву ДСНС на сторінці у Фейсбуці.

Окупанти обстріляли адмінбудівлі на Житомирщині: є постраждалі (ФОТО)

Зруйновані адмінбудівлі на Житомирщині - Фейсбук-сторінка ДСНС України

За даними ДСНС, у результаті обстрілу адміністративних будівель на Житомирщині постраждали 4 особи.

"14 березня о 02:40 у смт Ставищі Житомирського району внаслідок ракетного удару по адміністративних будівлях постраждало 4 особи та попередньо знищено 7 будівель, проводяться пошуки. Від ДСНС залучено 12 осіб та 2 од. техніки", — йдеться у повідомленні ДСНС України.

Як повідомляли раніше "Коментарі", дипломи російських вишів не визнаватимуться у світі. Станом на 14 березня ще кілька компаній та одна країна оголосили про санкції проти Росії.

Також "Коментарі" писали, що у МВС розповіли, яке завдання стоїть перед окупантами на найближчі 2-3 тижні. Найближчі 2-3 тижні можуть стати вирішальними для України. Тому що окупаційні війська намагатимуться закріпити свій успіх у Маріуполі, а також намагатимуться перекинути свої сили на східний напрямок України. Pавдання ЗСУ не дати ворогові це зробити. Завдання українських захисників не дати окупантам реалізувати їхні завдання. 

Читайте на порталі "Коментарі": в уряді Ізраїлю заявляють, що приєднаються до антиросійських санкцій. Представник Ізраїля запевнив, що його країна "не стане шляхом для обходу санкцій, які Захід ввів щодо Росії". Також дипломат наголосив, що провів робочу зустріч зі міністром МЗС Словаччини. Під час зустрічі сторони обговорили продовження нашої співпраці на переході Вишнє Нємецьке між Україною та Словаччиною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини